FAQs Complain Problems

आज मिती २०८० साल फागुन ८ गतेका दिन यस बहुदरमाई नगरपालिका अन्तर्गत वडा नं ६, गम्हरियामा नगर उप-प्रमुख श्री सुस्मा कुमारी कुशवाहाज्युको प्रमुख आतिथ्यमा नगर स्तरिय महिलाहरुको लागी निःशुल्क सिलाई कटाई तालिम कार्यक्रमको उद्घघाटन गरियो। साथै उक्त कार्यक्रमको अध्यक्षता पूर्ब वडा अध्यक्ष केदारनाथ तिवारी द्वारा गरियो तथा तहा कार्यक्रममा वडा सदस्य अवधकिशोर साह, अक्षयलाल साह, किशोरी प्रसाद कोईरी एवम् ईच्छुक सहभागीहरुको समेत उपस्थिती रहेको केही झलक...आज मिती २०८० साल फागुन ८ गतेका दिन यस बहुदरमाई नगरपालिका अन्तर्गत वडा नं ६, गम्हरियामा नगर उप-प्रमुख श्री सुस्मा कुमारी कुशवाहाज्युको प्रमुख आतिथ्यमा नगर स्तरिय महिलाहरुको लागी निःशुल्क सिलाई कटाई तालिम कार्यक्रमको उद्घघाटन गरियो। साथै उक्त कार्यक्रमको अध्यक्षता पूर्ब वडा अध्यक्ष केदारनाथ तिवारी द्वारा गरियो तथा तहा कार्यक्रममा वडा सदस्य अवधकिशोर साह, अक्षयलाल साह, किशोरी प्रसाद कोईरी एवम् ईच्छुक सहभागीहरुको समेत उपस्थिती रहेको केही झलक...

आर्थिक वर्ष: